Speakers

Pep Santacruz Muñoz

Ponència de Pep Santacruz Muñoz

26 Abril
17:30

Pixel Perfect: deixa de torturar al programador!

Cansat de sprites borrosos, animacions tremoloses i programadors que et miren amb rancor per culpa dels teus sprites mal optimitzats? Aquesta xerrada és la teva solució!

Descobreix els secrets per aconseguir sprites de pixel perfect i animacions fluides a Unity, com si haguessin sortit d'un clàssic arcade dels 90. Aprendràs a dominar les tècniques d'adaptació d'sprites, la configuració precisa dels pivots i l'ús de tècniques d'animació avançades. Tot això per crear sprites i animacions que no només siguin visuals, sinó que també estalviïn temps i recursos en el teu projecte, i sobretot, evitaran que el programador s'estiri dels cabells.

Game Jam Women Techmakers 2024

La Game Jam Women Techmakers està oberta a tothom, siguis del sector tecnològic, artístic, dona u home. Els principals objectius són poder crear networking, ajudar a la creació de nous projecte del sector dels videojocs al nostre territori i crear vincles entre els dos mons: el de la programació i el de l'art.
Choose Your Demo
You will find much more options for colors and styling in admin panel. This color picker is used only for demonstation purposes.
Purchase now