Buy Ticket

Participant Entrada Gratuïta

Aquesta entrada et permet participar a la competició de creació de videojocs de la Game Jam Women Techmakers. Aquesta entrada també permet assistir a la conferència inaugural del divendres.

Visitant-observador Entrada Gratuïta

Aquesta entrada et permite assistir a la conferència inaugural del divendres i accedir al recinte per veure treballar als equips al llarg del cap de setmana. Aquesta entrada també permet assistir a la presentació dels projectes el diumenge i la entrega de premis. Si vens com a visitant i t'animes després a participar, no tindràs cap mena d'impediment per a que formis part d'un equip ja format o que formis part d'un nou equip.

Beneficis de participar a la Game Jam Women Techmakers

Si els teus coneixements en desenvolupament de videojocs són escasos o nuls, però tens ganes d'aprender com crear videojocs, aquest és el tu event! Què trobaràs a la Game Jam Women Techmakers:

  • Equips multidisciplinars (programadors, dissenyadors, il·lustrators, animadors de videojocs, creadors de música...)
  • Posaràs en pràctica els teus coneixements tècnics i/o artístics
  • Al llarg del cap de setmana hi ha mentors i ponències que et podran ajudar i guiar en la teva creació
  • El sector de creació de videojocs és un sector amb una gran demanda de professionals

Game Jam WTM i el Tetris

Aquest 2024 es compleixen 40 anys de la creació del conegut videojoc Tetris per l'enginyer informàtic Aleksei Pàjitnov. L'organizació de la Game Jam WTM ha volgut rendir homenatge a la efemèride inspirant la imatge de l'event en el videojoc.

Connecta amb la comunitat

Comparteix coneixements i inquietuts al nostre canal de Slack.

Choose Your Demo
You will find much more options for colors and styling in admin panel. This color picker is used only for demonstation purposes.
Purchase now